Tren De Soller ja kotiinpaluu

Heips!

Tätä postausta kirjoittelen jo Suomesta.

Viimeisenä perjantaina kävin yhdessä toisen kokki opiskelijan kanssa historiallisella junalla tutustumassa Soller nimiseen pikkukaupunkiin.


 "Tren de Soller" lähti Palmasta, aivan linja-autoaseman vierestä. Ostimme junaliput "Tren de Soller"in omalta asemalta. Meno-paluu maksoi 22 euroa. Lähdimme 15:15 junalla Solleriin ja junamatka kesti noin tunnin. Matkalla näkyi upeita vuoristomaisemia sekä menimme myös muutaman tunnelin läpi.

Soller on idyllinen pieni kylä, joka on tunnettu erityisesti runsaista sitrushedelmä puistaan.

 Sollerissa kävimme syömässä, mukavassa pienessä terassi ravintolassa erään aukion laidalla. Aikaa Sollerissa ei ollut paljoa sillä junamme takaisin lähti klo 18.



KOTIINPALUU

Lentomme lähti sunnuntaina 21.5 klo 15:15 Palmasta Berliinin kautta Helsinkiin. Molemmat lentomme olivat myöhässä ja jouduimme odottelemaan Berliinissä muutamia tunteja. Lopulta saavuimme perille Helsinkiin noin puoli kaksi yöllä. Helsinki-Vantaan lentokentältä matka jatkui kohti Turkua ja kotia, johon pääsinkin vähän neljän jälkeen yöllä. Ihanaa olla vihdoin kotona! Toisaalta vaikka kotiinpaluusta on nyt jo muutama päivä tuntuu, että vieläkin olisi ihan pihalla kaikesta. 



Tämä kuukauden mittainen matka Mallorcalle kasvatti paljon. Sillä matkaan mahtui niin ylämäkiä kuin alamäkiäkin mutta niistä selvittiin ja on pakko selvitä. Takaisin tulin paljon vahvempana ja itsenäisempänä kuin matkalle lähtiessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Chicaas!

...kohta mennään